BLUGI BAIETI

         
 
Blugi pentru baieti casual pentru oras sau club prezentati cu specificatii ca in diversele oferte de la magazinele online. Blugi online de baieti la moda care fac parte din optiunile celor mai multi tineri din Romania. In ultimii ani au inceput sa se poarte blugii conici, cei cu turul lasat si cei skinny. Totusi inca mai sunt multe persoane care prefera si pantalonii drepti pentru ca se potrivesc aproape in orice moment.

 
 
Vivre.ro
 

Magazinele care comercializeaza blugi lanseaza an de an noi colectii punand in evidenta ultimele tendinte din domeniu. Pantalonii rupti, cu tot felul de printuri si buzunare lasate in lungul piciorului sunt noua optiune pentru o iesire in oras. Unii prefera chiar si blugii colorati care se pot asorta cu o tinuta casual mai deosebita. Blugii rosii, albastri, bej sau chiar verzi nu mai reprezinta ceva ridicol fiind foarte cautati.

Ce mai putem spune despre blugi? Puteti gasi oferte diverse cu articole din aceasta categorie in unele magazine cu haine originale precum: mycloset, originals, b-mall, comodo sau fashionup. Majoritatea sunt afisate incepand cu cele mai noi modele si continuand cu celelalte din stocurile anterioare care deseori se afla si la reducere. Intotdeauna inainte sa achizitionati o pereche de blugi e bine sa cautati in diverse locuri.


 
Blugii conici reprezinta noua tendinta in moda casual urbana datorita aspectului lor slim si usor de asortat cu alte piese vestimentare la moda. Adidasii sau tenisii sunt alegerea perfecta pentru a completa niste blugi conici. Cei mai nonconformisti dintre adolescenti prefera chiar si blugii cu turul lasat care sunt o aparitie mai neobisnuita insa de mare efect mai ales prin cluburi.

     
2014 ehaineonline.net - Harta site - Politica confidentialitate