CAMASI BAIETI

         
 
Camasi baieti online destinate tinerilor pentru a fi in pas cu moda. Camasi elegante sau casual pentru baieti pe care le regasiti in anumite magazine de haine pe net. Din toate timpurile s-au purtat anumite haine, iar camasile de baieti fac parte din categoria articolelor care se vor cauta intotdeauna. Nu se demodeaza niciodata o camasa eleganta care se asorteaza perfect cu un costum de exemplu.

 
 
Vivre.ro
 

Camasile elegante in culori simple gen alb sau negru sunt destinate in special ocaziilor mai deosebite precum nunti, petreceri sau banchete. Chiar si in cluburi o astfel de camasa slim fit va face furori. In continuare sunt cautate si camasile in carouri care pot fi purtate mai ales in timpul zilei in imprejurari diverse: in oras, la plimbare, la munca sau la scoala.

Daca sunteti adeptii hainelor originale de firma atunci o camasa Calvin Klein sau Catalin Botezatu ar reprezenta o alegere foarte buna. Va putem insira cateva magazine unde veti putea gasi astfel de articole: mycloset, cbstore, b-mall, fashionup, kurtmann si comodo. Accesoriile care se potrivesc cu o camasa sunt papioanele, cravatele obisnuite de costum sau cele mai subtiri care pot fi purtate impreuna cu sacouri.


 
Totusi in zilele noastre camasile au inceput sa cunoasca cateva schimbari de design care poate aduce ceva nou sau poate reinvia o moda din anii anteriori. De exemplu baietii prefera camasile cambrate care se baga in pantaloni de obicei. Acestea se pot asorta cu o pereche chic de pantaloni skinny sau conici mai colorati sau mai simpli.

     
2014 ehaineonline.net - Harta site - Politica confidentialitate